Polítiques de Privacitat

Política de privacidad

De conformitat amb la legislació en protecció de dades i l'article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic el propietari de el lloc i responsable de l'tractament de les dades és:

Club Volei Sant Quirze (d'ara endavant "Club")
Domicili social: Carrer  Priorat, s/n, 08192, Sant Quirze del Vallés, Barcelona
CIF G-66510736
Correo electrónico: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ús i finalitat de les dades obtingudes
Les dades que li sol·licitem en els diferents formularis de la nostra pàgina web són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat de gestionar i tramitar la petició que ens ha realitzat i poder enviar-li informació dels nostres serveis, i en cap cas està obligat a facilitar-los. Les dades de resposta obligatòria s'especifiquen en el propi formulari, i la seva negativa a subministrar-los implicarà no poder gestionar la seva petició. Així mateix, ens assegura que totes les dades facilitades són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual les sol·licitem.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i un cop finalitzi l'esmentada relació es mantindran bloquejats el temps legalment establert, abans de la seva destrucció. En el cas que ens enviï el seu currículum vitae amb la finalitat de presentar la seva candidatura, el termini de conservació és d'un any.

L'enviament de les dades implica la seva autorització expressa a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, sempre que Club Voleibol Sant Quirze ho consideri convenient per a la gestió de la petició que sol·liciti.

Mitjançant l'acceptació de la casella del formulari, vostè consent l'enviament d'informació dels nostres serveis que puguin resultar del seu interès.

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi alguna modificació en elles. En cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que el Responsable ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Drets dels interessats
El titular de les dades personals té dret a:

  • Obtenir confirmació sobre si el Responsable està tractant les dades personals que els concerneixin, o no.
  • Accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
  • En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament el Responsable dels conservarà per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades.
  • En determinades circumstàncies, en virtut de el dret de portabilitat, els interessats tindran dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d'ús comú i lectura mecànica i transmetre-ho a un altre responsable.

El titular pot exercir els seus drets:

  • Mitjançant escrit dirigit al Club Voleibol Sant Quirze, Carrer  Priorat, s/n, 08192, Sant Quirze del Vallés, Barcelona, Espanya, referència "Protecció de Dades".
  • Per mitjà de correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".
    Si considera que els seus drets no s'han atès adequadament, té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.